fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

header india

Waarom GreenSeat?

Ook jouw reis draagt bij aan klimaatverandering door de uitstoot van CO2. Wanneer je kiest voor een vervoerswijze die minder fossiele brandstoffen verbruikt, zorg je dat de CO2-uitstoot van je reis beperkt blijft. Alleen is het niet altijd mogelijk om de meest groene vervoerswijze te kiezen.

Strand voetafdruk1Door de CO2-uitstoot van je reis te compenseren zorg je dat de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verder stijgt. GreenSeat biedt je de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren! Jouw bijdrage gaat naar projecten van GreenSeat, die huishoudens in ontwikkelingslanden toegang verlenen tot schone energie. Nu slaan wij twee vliegen in 1 klap; minder CO2-uitstoot en vooruitgang van leefomstandigheden van lokale families.

Jij maakt het mogelijk!

Reizen op een GreenSeat

groenetentJe gaat op vakantie voor de beleving, het avontuur, om nieuwe mensen te leren kennen of voor je welverdiende rust. Dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzame vervoersmiddelen, maar het zal nog jaren duren voordat wij er daadwerkelijk gebruik van maken. Om nu al groener te reizen moeten we dus iets anders doen. Via GreenSeat kan dat!

Hoe werkt GreenSeat?

1. Jouw opties uitzoeken om te kiezen voor een groener vervoersmiddel
2. Compenseren van de CO2-uitstoot van jouw reis

Door de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren maak je duurzame energie voor huishoudens in ontwikkelingslanden mogelijk.

 

Meer weten over onze projecten
Hoe groener te reizen >

Confidental Infomation