fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je op reis gaat, kies je het vervoersmiddel wat het beste past. Wellicht kies je zelfs de groenste optie. Dan nog stoot je vervoer CO2 uit. Op dit moment is CO2-compensatie nog de enige mogelijkheid om de klimaatimpact van je reis te neutraliseren.

  • De CO2-compensatie via GreenSeat is snel, eenvoudig en goedkoop!
  • Je compenseert je CO2-uitstoot door te investeren in duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden; zo verbeter jij de leefomstandigheden van de lokale bevolking en draag je bij aan de Sustainable Development Goals van de VN.
  • GreenSeat steunt alleen onafhankelijk gecontroleerde projecten; wij kunnen jouw verzekeren dat je investering op de juiste plek terecht komt en daadwerkelijk een bijdrage heeft aan het klimaat. Al onze projecten zijn VCS of Gold Standard gecertificeerd en dragen bij aan de Sustainable Development Goals van de VN.
  • GreenSeat is een betrouwbare en ervaren partij en maakt onderdeel uit van Climate Neutral Group, een social venture die organisaties ondersteunt om hun klimaatimpact te verkleinen. CNG is lid van ICROA (International Carbon Reduction en Offset Alliance) en B-Corp gecertificeerd.
Confidental Infomation