fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

weegschaal GSGrote delen van de aarde worden geteisterd door klimaatverandering, helaas dragen ook onze vakanties hierin bij. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat gemiddeld 45% van de CO2 uitstoot bij vakanties veroorzaakt wordt door het vervoer. Of het nu gaat om een reis met het vliegtuig, cruise, auto of andere vervoersmiddelen, elke reis is te boeken op een groene stoel.

GreenSeat breekt deze negatieve spiraal en biedt ook voor u een concrete en positieve mogelijkheid om duurzaam reizen te bevorderen. Zo kunt u GreenSeat opnemen in uw duurzaamheidbeleid en gebruik maken van ons communicatie materiaal en campagnes om duurzaam reizen en CO2compensatie onder de aandacht te brengen.

Bent u benieuwd naar de motivaties om voor GreenSeat kiezen? Lees de ervaringen van onze partners:

SC_Logo_metachtergrond 400Sunny Cars

Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk heerlijk, maar helaas draagt de uitstoot van broeikasgassen bij aan klimaatverandering. Sunny Cars werkt  daarom samen met GreenSeat om groener rijden mogelijk te maken. Door de CO2-uitstoot van jouw huurauto te compenseren, geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families. Sunny Cars, de autoverhuur specialist biedt elke autohuurder de mogelijkheid om via GreenSeat hun verwachte CO2-uitstoot te compenseren door duurzame energieprojecten te steunen. Het milieu laat klanten van Sunny Cars niet ongemoeid. In totaal zijn er 2015 13.519 ‘groene’ wagens geboekt.

Lees meer >> 

Waarom heeft Sunny Cars voor GreenSeat gekozen? 

“Goed dat Sunny Cars met de huurauto’s via GreenSeat een bijdrage kan leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Het is belangrijk om als bedrijf stil te staan bij het milieu en daarom bieden wij de klant een milieubewuste optie. Geweldig om te zien dat de boekingscijfers bevestigen dat de klant deze optie waardeert”.
Hans Knottnerus |  Sunny Cars 

Confidental Infomation