fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

ROB: het nieuwe online boekingssysteem van GreenSeat

Om de implementatie van GreenSeat nog makkelijker voor u te maken, heeft GreenSeat ‘ROB‘ ontwikkeld. Met behulp van ROB, het Reispartner Online Boekingssysteem, kunt u als reisorganisatie snel, gratis en online GreenSeat CO2-compensatie boeken voor al uw klanten.

ROB is simpel en gebruiksvriendelijk

Het systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Uw klant ontvangt direct het certificaat op het opgegeven e-mailadres en als reisorganisatie krijgt u periodiek een overzichtelijke verzamelfactuur voor alle boekingen. Het enige wat u hoeft te doen is boeken, GreenSeat zorgt voor de rest.
Bekijk hier de handleiding voor een preview van ROB

ROB is gratis!

Aan het aanbieden van CO2-compensatie GreenSeat via ROB zijn geen kosten verbonden. Zodra u zich heeft aangemeld en uw account is geactiveerd, kunt u al een groene stoel boeken voor uw klanten. U kunt GreenSeat dus direct aanbieden!

Registreren bij ROB?

Om gebruik te maken van ROB, meldt u uw reisorganisatie aan via het aanmeldformulier. Na een volledige registratie en controle van de bedrijfsgegevens, wordt uw account geactiveerd en kunt u (of uw medewerkers) CO2-compensatie direct aanbieden aan uw klanten.
Klik hier om uw reisorganisatie online te registreren voor ROB.

ROB geschikt voor uw reisorganisatie?

Iedere reisorganisatie is verschillend en maakt gebruik van andere processen. ROB is één van de implementatiemogelijkheden van GreenSeat. Wilt u weten welke het meest geschikt is voor uw organisatie?

Neem contact met ons op via 030-232 6175 of info@greenseat.com

Confidental Infomation