fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Ontdek de mogelijkheden van GreenSeat

Het aanbieden van een GreenSeat is een simpele en goedkope manier om groener reizen voor al uw reizigers mogelijk te maken en zo in te spelen op de stijgende vraag naar duurzaam reizen.

De vraag naar duurzaamheid wordt groter. Consumenten zijn kritischer en kijken steeds vaker door een groene bril naar hun consumptiegedrag. Ze scheiden hun afval, rijden zuiniger, eten steeds meer biologisch en gaan bewuster om met hun energieverbruik. Ook aan vakanties stellen ze groenere eisen.

Maar liefst 2 op de 3 Nederlanders geeft aan groener te willen reizen!

GreenSeat biedt uw klanten de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van hun reis te compenseren via duurzame klimaatprojecten in ontwikkelingslanden. Dit zorgt voor minder CO2-uitstoot en verbetert tegelijkertijd ook de leefomstandigheden van lokale families.

Goed voor mens en klimaat!

CO2-compensatie van GreenSeat

Door het aanbieden van een GreenSeat kunnen reizigers de CO2-uitstoot van hun reis compenseren via duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden. Uw reizigers kunnen iets doen aan de gevolgen van hun vakantie op het klimaat. Tevens CO2-compensatie voor betere leefomstandigheden in ontwikkelingslanden!

Wilt u meer weten over het aanbieden van GreenSeat?

Wilt u GreenSeat aanbieden of heeft u vragen?
Neem contact met ons op via 030-232 6175 of info@greenseat.com

Download Brochure >>

Lees waarom u GreenSeat zou aanbieden.

Confidental Infomation