fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Groen reizen met…. Aranka

Groen reizen is voor iedereen mogelijk en met een beetje inspiratie kan iedereen op eigen wijze duurzaam reizen. Een goede inspiratiebron vinden wij reisjournaliste Aranka van der Pol. Zij reist op dit moment met een elektrische TukTuk van Amsterdam naar Portugal. Tijdens haar tocht doet zij verslag van al haar belevenissen en wil zo aandacht vragen voor duurzaam reizen. Zo maakt Aranka groener reizen mogelijk!

Duurzaam avontuur

Samen met haar hond Ki begon Aranka op 21 augustus aan haar tocht. Gedurende 3 maanden reist ze met een azuurblauwe elektrische TukTuk langs de westkust van Nedeland via Belgie, Frankrijk en Spanje naar Portugal. Onderweg zoekt zij naar groene adresjes en interviewt politici, journalisten, wijnboeren en hoteleigenaren over duurzaamheid. Alle artikelen, video’s en weblogs van dit avontuur zijn te vinden op de website Travel2Share.com.

 

Aranka maakt het mogelijk! Jij ook?

Op vakantie gaan is leuk en ontspannend, maar tegelijkertijd zal toerisme over 40 jaar even vervuilend zijn als de rest van de alle industrieën bij elkaar. Daarom willen wij groen reizen voor iedereen mogelijk maken om ervoor te zorgen dat reizen in de toekomst ook nog mogelijk is.  Het initiatief van Aranka vinden wij natuurlijk fantastisch en daarom sponsoren wij Aranka’s tuktuk-avontuur.

Ben jij geïnspireerd door Aranka en wil jij ook groener reizen? Boek dan nu een GreenSeat!

Jij maakt het mogelijk!

Confidental Infomation