Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

 1. Welkom Irene en Saskia

  Je missie voor een betere wereld combineren met je werk of stage. GreenSeat maakt het mogelijk!

  GreenSeat biedt reizigers de optie om groener te reizen. Maar hoe komen we er achter wat reizigers willen en hoe kunnen we GreenSeat verbeteren om klimaatverandering tegen te gaan en meer impact te maken voor onze projecten. Om daar achter te komen gaan Irene Rook en Saskia Geerts aan de slag in het GreenSeat team.

  Maak kennis met Irene en Saskia!

  lees meer…

 2. Reizen in 2018

  In de koude wintermaanden is het voor velen onder ons tijd om de volgende zonnige reis te plannen. Natuurlijk zijn er ook in 2018 verschillende ‘reistrends’. Volgens trendwatcher Tessa aan de Stegge van Cherry Picker komt de groeiende vraag van reizigers naar bijzondere ervaringen, en de noodzaak van een bewustere uitwisseling met de locals, natuur en dieren, samen.

  lees meer…

 3. Maak het koken op biogas mogelijk in Tanzania

  Met het boeken van een GreenSeat geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie via geselecteerde projecten. Jouw bijdrage gaat o.a. naar de plaatsing van een biogasinstallatie voor een gezin in Tanzania.

  Veel mensen in landelijke gebieden van Tanzania hebben geen beschikking over gas en stroom. De gezinnen bereiden hun maaltijd daarom boven een houtvuur. Koken met hout is schadelijk voor de gezondheid, duur, tijdrovend en slecht voor het milieu. lees meer…

 4. GreenSeat Valentijnsactie 2=1

  Valentijnsdag is de uitgelezen kans om je geliefde eens uitgebreid te verrassen. Natuurlijk kan dit met een kaart, een bos rode rozen of bonbons, of hebben jullie een onbegrensde liefde voor reizen? Heb jullie je romantische trip al geboekt?

  GreenSeat biedt jou de kans om voor 2 personen je reis te vergroenen voor de prijs van 1! lees meer…

 5. Wat gebeurt er met je GreenSeat CO2-compensatie?

  Door je GreenSeat CO2-compensatie geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie via projecten. Met GreenSeat investeer je in het plaatsen van een biogasinstallatie voor een gezin in Tanzania, het windmolenproject in India en je maakt efficiënte cookstoves voor de armste bevolking in Oeganda mogelijk. Zo zorg je ervoor dat de hoeveelheid CO2 in de wereld niet toeneemt en we kunnen blijven genieten van de mooie plekken op deze aarde. lees meer…