fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Hoe werkt GreenSeat CO2-compensatie?

Disclaimer: mocht dit filmpje de indruk wekken dat de CO2-uitstoot van de gecompenseerde vlucht in absolute zin verminderd wordt, dan willen we bij deze benadrukken dat dit niet het geval is. De CO2-uitstoot van de gemaakte vliegreis blijft hetzelfde. GreenSeat investeert door middel van jouw bijdrage in duurzame energie projecten die zorgen dat dat de hoeveelheid uitgestoten CO2, op een andere plek wordt voorkomen. Deze projecten zouden zonder deze investering niet tot stand komen. Zo draag je met GreenSeat bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Je reist groener door je vakantiebestemming bewust te kiezen, ga eens wat dichter bij huis en kies het groenste vervoermiddel. Tot slot kun je de CO2-uitstoot van jouw reis compenseren. Door GreenSeat te steunen geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Jij maakt het mogelijk!

De GreenSeat CO2-compensatieprojecten zorgen ervoor dat de CO2-uitstoot ter plaatse van dat project wordt verminderd. Stel je hebt via de GreenSeat CO2-calculator berekend dat jouw reis 1 ton CO2 veroorzaakt. GreenSeat zorgt dat de hoeveelheid CO2 niet toeneemt, door elders een ton CO2 te verminderen. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een biovergister voor een gezin in Cambodja. Of door te investeren in het windmolenproject in India. Zo zorg je er voor dat de hoeveelheid CO2 in de wereld niet toeneemt.

 

Confidental Infomation