fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Floortje Dessing gaat GreenSeat promoten

Vanaf 1 mei gaat Floortje Dessing zich inzetten voor GreenSeat. Via GreenSeat kunnen reizigers groener reizen en hun CO2-uitstoot compenseren. Met deze ondersteuning wil Floortje het ‘groene’ reizen promoten en zet ze haar enthousiasme voor duurzaamheid voort.

Door de vele reizen die Floortje de afgelopen jaren gemaakt heeft, is ze zich extra bewust van het belang van duurzaam reizen: “Reizen kan zorgen voor een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om deze uitstoot te compenseren. Gewoon de fiets pakken is altijd de meest groene oplossing, maar wil, of moet je toch verder weg, dan is compenseren de beste oplossing.”

GreenSeat
GreenSeat helpt reizigers om groener te reizen. Consumenten reizen groener door eerst te kiezen voor het groenste vervoersmiddel en daarna de CO2-uitstoot van een reis te compenseren. Via CO2-compensatie krijgen huishoudens in de GreenSeat projecten toegang tot duurzame energie wat direct zorgt voor een verbetering van de leefomstandigheden. Een groeiend aantal Nederlanders doet dit al. In 2011 waren dat er voor het eerst meer dan 100.000.

Maar Floortje is niet alleen met reizen bezig. Ook is ze al bijna tien jaar ambassadeur voor Max Havelaar; het keurmerk van duurzaam en eerlijk ondernemen, bekend van ondermeer ‘eerlijke’ koffie en de bananen. Om dat nog lang niet iedereen weet dat ook kleding wel degelijk duurzaam en eerlijk geproduceerd kan worden,  richtte ze in 2006 haar eerste duurzame fair-tradewinkel NUKUHIVA op, waarvan begin dit jaar een derde filiaal haar deuren opende.

NUKUHIVA
NUKUHIVA verkoopt kleding die gemaakt is met respect voor mens en natuur. De door Nukuhiva   geselecteerde merken zijn duurzaam. Het zijn fair trade producten en modelabels die zo ‘groen’ mogelijk produceren bijvoorbeeld door gebruik te maken van biologisch katoen of andere natuurvriendelijke materialen. Stijlvol en eco-friendly dat is waar Nukuhiva voor staat. Voor meer info klik hier.

Actie
Om naast groen reizen, mensen ook te motiveren voor het aanschaffen van een duurzame garderobe, krijgen mensen die hun CO2-uitstoot via GreenSeat.nl compenseren, en de actiecode invoeren, nu 15% korting op de collectie van NUKUHIVA. De flyer met de actiecode is op te halen bij een van de NUKUHIVA winkels.

Confidental Infomation