fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Om uw reizigers goed te informeren over uw samenwerking met GreenSeat kunt u een aparte landingspagina op uw website plaatsen met uitgebreidere informatie over GreenSeat. Hieronder de voorbeeldteksten:

Groener reizen met GreenSeat en <reisorganisatie>

<reisorganisatie> werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Dat kan niet zonder jou! Boek daarom nu GreenSeat CO2-compensatie! Hiermee compenseer je de CO2-uitstoot van jouw reis en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families.

Waarom groener reizen met <reisorganisatie> en GreenSeat

Reizen is natuurlijk fantastisch! Toch heeft elke reis ongewild een negatieve impact op de wereld. Daarom helpt GreenSeat reizigers en reisorganisaties om groener reizen mogelijk te maken. Zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van deze mooie wereld.

Hoe boek ik GreenSeat CO2-compensatie?

<reisorganisatie> biedt GreenSeat CO2-compensatie standaard in haar boekingsformulier aan. Het boeken van een GreenSeat is daardoor heel simpel. U hoeft alleen de optie van GreenSeat CO2-compensatie aan te vinken in het boekingsformulier, u betaalt direct aan uw reisorganisatie en de CO2-uitstoot van uw reis wordt via GreenSeat gecompenseerd! Bekijk het filmpje.

Hoeveel kost GreenSeat CO2-compensatie?

De kosten van een GreenSeat zijn afhankelijk van de hoeveelheid CO2-uitstoot van jouw reis. Het vervoersmiddel en de bestemming van jouw reis bepalen hoeveel CO2-uitstoot jouw reis veroorzaakt. GreenSeat heeft hiervoor een gemiddelde uitstoot berekend en bepaald hoeveel huishoudens je toegang moet geven tot duurzame energie om ervoor te zorgen dat het aantal CO2 in de atmosfeer niet toeneemt.

 

Zie een voorbeeld van Sunny Cars >>

Confidental Infomation