fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Hieronder vind je een korte introductie van GreenSeat, onze activiteiten en natuurlijk onze projecten.

Wat is GreenSeat?
GreenSeat helpt reizigers om groener te reizen. Je reist gemakkelijk groener door eerst het groenste vervoersmiddel te kiezen en vervolgens de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren. Door de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van de lokale families. Zo zorgen we samen dat we kunnen blijven reizen en genieten van de wereld.

Onze projecten
Als je  bij het boeken van jouw reis kiest voor GreenSeat CO2-compensatie dan steun je de projecten van GreenSeat. Dit zijn CO2-compensatieprojecten waarmee je huishoudens in Cambodja en India toegang geeft tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van de lokale families. Ook steun je onze activiteiten om reisorganisaties en reizigers gemakkelijker inzicht te geven in de CO2-uitstoot van hun reizen. Zo zorgen we samen dat we kunnen blijven reizen en genieten van de wereld.

Klik hier voor het overzicht van onze projecten of bekijk meteen het filmpje van onze Cambodja project.

Hoe boek ik GreenSeat CO2-compensatie?
Je kunt GreenSeat CO2-compensatie gemakkelijk bij boeken terwijl je jouw reis boekt bij jouw reisorganisatie. In middels hebben al meer den 50 reisorganisaties de optie van CO2-compensatie in hun boekingsformulier. Zo is het enorm makkelijk om groener te reizen en de activiteiten van GreenSeat te steunen.

Bekijk hier het overzicht van reisorganisaties dat GreenSeat aanbiedt.

Je kunt de CO2-uitstoot van jouw reis natuurlijk ook via onze site compenseren. Vul hiervoor aan de rechterkant van het scherm de gegevens van jouw reis in en druk op ‘bereken’.

Zonder jouw steun geen projecten, kortom jij maakt het mogelijk!

Confidental Infomation