fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Silverjet vliegt CO2-neutraal

SilverJet

Als eerste Belgische touroperator heeft Silverjet Vakanties ervoor gekozen de gehele CO2-uitstoot van al haar reizigers te compenseren. Silverjet is een Belgische touroperator voor luxe vakanties. ā€˜ā€™Luxe vakanties onder de zon volledig op maat gemaakt voor uā€™ā€™. Naast luxe vakanties, zijn ze nu ook geheel klimaatneutraal voor wat betreft het vliegen.

Meer en meer touroperators en reisorganisaties kiezen ervoor de CO2-compensatie voor al hun klanten in te regelen en op zich te nemen. Zo nemen zij de verantwoordelijkheid voor de uitstoot van de gehele organisatie. Uit eerder onderzoek van GreenSeat bleek dat dit precies is wat de consument wil, compensatie zien zij het liefst inbegrepen in de prijs.

Naast dat de consument in zijn dagelijkse leven actief bezig is met duurzame alternatieven, zoekt hij ook naar een duurzame invulling van zijn vakantie. Dit doen ze vooral door in het land van bestemming te letten op afval, accommodatie en uitjes. Het vliegtuig laten ze daarentegen nog niet altijd staan. De CO2-compensatie biedt een uitkomst voor hen die toch willen vliegen, maar dit op een duurzamere manier willen doen.

Silverjet is de eerste Belgische touroperator die al haar reizigers CO2-neutraal laat vliegen. Dit doen zij door te investeren in houtskoolovens en biogas in Afrika en Windmolens in India. Deze projecten zorgen naast de voorkoming van CO2-uitstoot ook voor een verbetering van de leefomstandigheden van de lokale bevolking.

Bekijk het aanbod van Silverjet hier.

Confidental Infomation