fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

We zoeken Sunny Cars rijders!

Met Sunny Cars kun je op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd – in meer dan 120 landen – een huurauto reserveren. Die huurauto via ons is áltijd all-in en 100% zorgeloos – alle verzekeringen zijn inclusief en jij hoeft je tijdens je vakantie nergens druk om te maken. Sunny Cars werkt samen met GreenSeat om groener rijden mogelijk te maken. Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk heerlijk, maar helaas draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering…

Bij sommige partners van Sunny Cars is de huurauto al standaard CO2 gecompenseerd. Zonder extra kosten of handelingen. Een stukje service van de milieubewuste partners! Zo hebben de ANWB, Internatuur, Internoord Groningen, Raptim Humanitarian Travel, SNP, Stap reizen, The Travel Company en VCK Travel dit al voor jou geregeld.

Heb jij in het afgelopen jaar via Sunny Cars een auto gehuurd en daardoor de CO2-uitstoot van je kilometers gecompenseerd? We zijn op zoek naar jou!

Vind jij het leuk om te vertellen over je ervaringen met het huren van een auto bij Sunny Cars en het compenseren van je CO2-uitstoot? Wil je hier een stukje over schrijven om het anderen te inspireren? Stuur dan een mailtje met ‘Ik compenseer mijn autokilometers’ naar info@greenseat.com.

Confidental Infomation