fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Volg deze 5 duurzame influencers op Instagram

Nog geen plannen voor je volgende reis? Op Instagram is volop inspiratie te vinden van travel influencers! Maar lang niet alle influencers die je op Instagram tegenkomt zijn actief bezig met duurzaamheid en bewust reizen. Wij willen je graag voorstellen aan 5 duurzame influencers die je op Instagram kunt volgen.

1. Lisagoesvegan
Lisagoesvegan laat je op een leuke manier kennismaken met het leven van een veganist. Ze behoort tot de Duurzame Jonge Top 100 en is medeoprichter van @smarterfoodchoices. Daarnaast is zij auteur en spreker in het openbaar en stimuleert zij anderen om meer ‘vegan’ te eten. Inmiddels heeft zij twee vegan kookboeken op de markt gebracht.

2. Merelwildschut
Merelwildschut geeft je via Instagram een non-stop kijkje in haar leven, wat zij heel bewust leidt, met veel aandacht voor duurzaamheid. Met de grootste zorg selecteert zij producten om te proberen, boeken om te lezen en podcasts om je voordeel mee te doen als jij ook meer aan de slag wilt met duurzaamheid.

3. Al_humphreys
Het Instagramprofiel al_humphreys is van Alastair Humphreys, een man met grootse ideeën. Hij reist de hele wereld over en bezoekt de meest bijzondere plekken. Dit doet hij niet met de auto, de trein of het vliegtuig, maar met de fiets! Hij maakt op zijn profiel duidelijk dat de beste dingen in het leven ‘simpel, maar niet makkelijk’ zijn. Met zijn avonturen inspireert hij anderen om duurzamer te leven.

4. Naturechola
Naturechola is het profiel van Karen Ramos, een jongedame met krachtige ideeën. Zij presenteert zichzelf als ambassadeur voor gelijkheid en rechtvaardigheid en oprichter van non profit organisatie @getout.stayout. Op Instagram laat zij vooral zien hoe je eenvoudig geniet van de natuur, zónder alle elektronica en technologie van vandaag de dag.

5. Greensuitcasetravel
Tot slot kunnen we je zeker aanraden om greensuitcasetravel te volgen op Instagram. Dit profiel draait volledig om duurzaam reizen en past daarom ook optimaal bij het idee van GreenSeat. Misty Foster omschrijft zichzelf als ‘Travel Designer & Content Creator’ en nodigt bedrijven uit om haar te contacten voor een samenwerking. Zo reist zij de hele wereld over op de meest duurzame manieren.

Bonustip: Greenseat
Wist je dat wij ook op Instagram zitten? Volg ons via @GreenseatNL voor leuke tips, inspiratie en quotes!

Confidental Infomation