fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Duurzame hotelkamer boeken: zo doe je dat!

Reizen kan tegenwoordig op heel duurzame en verantwoorde wijze. Met de trein op vakantie naar je bestemming of een fietsvakantie wordt steeds meer standaard. Uiteraard kun je ook de CO2-uitstoot compenseren via GreenSeat. Maar dan? Dan kom je misschien wel in een hotel terecht dat helemaal niet zo bezig is met duurzaamheid en een goede zorg voor de aarde. Dat geeft toch een nare bijsmaak.. Gelukkig kun je ook een duurzame hotelkamer boeken!

Er zijn steeds meer duurzame hotelkamers

Wereldwijd gaat er meer aandacht uit naar duurzaamheid. Dit is ook logisch, want wereldwijd merken we de gevolgen van klimaatverandering door extremere weersomstandigheden. Het is de hoogste tijd om stappen te ondernemen! In de wereld van toerisme is dit ook de laatste jaren goed duidelijk geworden. Hierdoor zijn er in de afgelopen jaren steeds meer duurzame hotelkamers bij gekomen. Hotels gaan bijvoorbeeld op bewustere wijze om met water, zeep en andere middelen.

Hoe kun je een duurzame hotelkamer boeken?

Een duurzame hotelkamer boeken doe je eenvoudig door eens een kijkje te nemen op Bookdifferent.com. Dit initiatief werd in 2012 opgericht en heeft als belangrijkste missie het creƫren van een transitie naar een duurzame reisbranche door de vraag naar duurzame producten, in samenwerking met stakeholders, te stimuleren. Het kiezen voor een hotelkamer, of een andere accommodatie, die bijdraagt aan een goede zorg voor het milieu is daarin een belangrijke stap. Bookdifferent.com zorgt ervoor dat deze accommodaties makkelijk en snel te herkennen en te reserveren zijn.

Eenvoudig hotelkamer boeken

Bookdifferent.com zet zich in om de wereld een stukje beter te maken, terwijl iedereen geniet van een heerlijke, ontspannen en goed verzorgde vakantie. De organisatie wil niet alleen reizigers meer bewust maken van het belang van duurzaamheid, maar ook de accommodaties. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat jij bijdraagt aan een goede zorg voor het milieu wanneer je een duurzame hotelkamer boekt via Bookdifferent.com. De hotelkamers en andere accommodaties zijn even luxe, sfeervol en comfortabel als andere opties, maar zijn wel veel duurzamer. Zo kies je voor een duurzaam verblijf op je vakantiebestemming.

Compenseer je reis ernaartoe via GreenSeat

Het boeken van een duurzame hotelkamer is dus heel eenvoudig via Bookdifferent.com. Kies tijdens de reis voor het vervoersmiddel met de laagste CO2-uitstoot en compenseer deze waar nodig. Dit doe je gemakkelijk via GreenSeat. Uiteraard kan dit ook voor je terugreis, als je hebt genoten van een heerlijke vakantie in een duurzame hotelkamer!

Confidental Infomation