fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Welkom Irene en Saskia

Je missie voor een betere wereld combineren met je werk of stage. GreenSeat maakt het mogelijk!

GreenSeat biedt reizigers de optie om groener te reizen. Maar hoe komen we er achter wat reizigers willen en hoe kunnen we GreenSeat verbeteren om klimaatverandering tegen te gaan en meer impact te maken voor onze projecten. Om daar achter te komen gaan Irene Rook en Saskia Geerts aan de slag in het GreenSeat team.

Maak kennis met Irene en Saskia!

Over Irene

Mijn naam is Irene Rook en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn studie toerisme op Hogeschool Inholland te Haarlem. Voor deze studie heb ik gekozen om mijn afstudeerscriptie te schrijven voor GreenSeat. Mijn interesses liggen bij duurzaam reizen en zodoende ben ik bij GreenSeat terecht gekomen. Mijn onderzoek is gericht op de consumenten. Ik ga uitzoeken hoe nog meer reizigers enthousiast kunnen worden om hun vlucht te compenseren! Als alles goed gaat ben ik begin juni klaar met mijn scriptie, en heb ik mijn diploma op zak. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan GreenSeat en hoop op een succesvol onderzoek!

Irene tijdens haar reis in IJsland

 

Over Saskia

Hoi, ik ben Saskia Geerts. Tijdens mijn studie Strategic Communication in Innovation heb ik veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Ik vind het heel tof dat ik hier binnen mijn werk bij zowel GreenSeat als Climate Neutral Group aan kan werken. Het is een fantastische uitdaging om in de wereld van klimaatcompensatie te duiken en ik hoop hier dan ook als junior business developer een bijdrage aan te mogen leveren.

Saskia was in Oeganda voor haar onderzoek

Confidental Infomation