fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

De wereldreis van de Solar Impulse

Solar

Gaaf dat het is gelukt om op een groene stoel met een vliegtuig rond de wereld te reizen. Zonder CO2-compensatie en zonder daarvoor een druppel kerosine te gebruiken! De Solar Impulse is een volledig door zonne-energie aangedreven vliegtuig.

Een veilige landing

Het vliegtuig is afgelopen nacht na een tocht van bijna 35.000 kilometer geland in Abu Dhabi. De reis van het milieuvriendelijke voertuig was turbulent en leerzaam, maar biedt jammer genoeg nog weinig perspectief voor de toekomst van de passagiersluchtvaart.

Vliegen in de toekomst

We weten dat onze manier van vliegen gaat de komende decennia gaat veranderen. Want onderzoekers werken hard aan manieren om te vliegenzonder CO₂-uitstoot en zelfs zonder piloot. Tegen de tijd dat wij op biogas vliegen is een GreenSeat boeken niet meer nodig.

Maar… wanneer is het zover?

Tot die tijd kun je alleen nog op een groene stoel vliegen door je reis te compenseren.

Confidental Infomation