fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Zeetours start met Green Cruise®

GreenCruise150Zeetours Cruises gaat van start met het duurzaamheidslabel Green Cruise®, mede ondersteund door GreenSeat, waarbij passagiers op vrijwillige basis de CO2-uitstoot van hun zeecruise kunnen compenseren.

Het compensatiebedrag van € 1,49 per nacht is vastgesteld op basis van de gemiddelde CO2-uitstoot van alle cruiseschepen. 

Differentiatie per cruiseschip volgt in een later stadium zoals in goed overleg met de ANVR en cruise rederijen, verenigd in de CLIA, is overeengekomen.

Uit onderzoek van het onafhankelijke platform Getaway Travel blijkt dat 67% van de reizigers in de afgelopen twee jaar in enige mate duurzamer is gaan reizen en dat 96% van de reizigers aangeeft in de toekomst meer te letten op duurzaamheid tijdens de reis. Green Cruise® voorziet in de wens van consumenten om duurzaam te reizen. Green Cruise® is gebaseerd op een onderbouwd model dat is ontwikkeld door de Universiteit Wageningen en geverifieerd door Climate Neutral Group (waar GreenSeat onderdeel vanuit maakt).

Climate Neutral Group zorgt voor volledige compensatie van de CO2-uitstoot, waar ook een vrijwillige bijdrage van toepassing is, middels duurzaamheidsprojecten die elders ter wereld CO2 uitstoot verminderen. Een Green Cruise® bijdrage is vrijwillig en is vanaf vandaag online boekbaar in aanvulling op een cruisevakantie van één van de merken van Zeetours Cruises (Zeetours, Zeetours Diamond en Cruisedirect).

Ga voor meer informatie naar: zeetours.nl/greencruise/

Luxury Cruise Ship Sailing from Port

Confidental Infomation