fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Reis groen op St. Patrick’s Day!

StPatricks-Day-SealOp 17 maart is het St. Patrick’s Day! Dit Ierse feest wordt wereldwijd gevierd, inclusief ‘groene’ biertjes en bijpassende groene kleding.  In de Ierse hoofdstad Dublin gebeurt dat met een enorme groene parade, maar ook in Amerikaanse steden als New York en Boston kun je het groots vieren.

Blijf je in Nederland? Niet getreurd! Zoek de dichtstbijzijnde Irish Pub bij jou in de buurt op. Wil je wel kunnen meepraten in de kroeg deze dag? Hier wat feitjes over de heilige Patricius:

Over Saint Patrick

Saint Patricks Day is genoemd naar de heilige Patricius, de beroemdste missionaris uit de geschiedenis van Ierland. Patricius is de geestelijke die verantwoordelijk is voor het kerstenen van het heidense Ierland, in het midden van de vijfde eeuw. Patricius zou de slangen uit Ierland verdreven hebben, het klaverblad als symbool van Ierland geïntroduceerd hebben (hij gebruikte het plantje met drie blaadjes om de heilige drie-eenheid uit te leggen) en stichtte honderden kerken. Veel van zijn daden zijn het onderwerp van legenden, maar één ding is wel bekend: hij stierf op 17 maart. En daarom is Saint Patricks Day op 17 maart.

Boek een GreenSeat naar dit groene feest!

Ga jij dit fantastische feest met eigen ogen in Ierland of waar ter wereld bekijken? Vlieg dan ook groen met GreenSeat. Op 17 maart reis je met 25% korting! 

Boek je GreenSeat op St Patrick’s Day & vul de actiecode: SAINTPATRICK2016 in >>

Wij wensen iedereen een leuke St. Patrick’s Day!

St-Patricks-Day-Parade-Images

Confidental Infomation