fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

CarmaCal genomineerd voor WTTC Innovation award

site-logoDe CarmaCal, ontwikkeld door de Carmatop, is één van de drie genomineerden voor de Tourism for Tomorrow Innovation Award 2016 van de World Travel & Tourism Council (WTTC). 

Onze CarmaCal berekent voor reiziger en reisonderneming nauwkeurig de CO2-voetafdruk van een vakantie. Reisorganisaties, die gebruik maken van CarmaCal, maken reizigers bewust van de klimaatimpact van een reis en stelt de reiziger in de gelegenheid groenere keuzes te maken. Duurzaam reizen wordt immers steeds belangrijker.

De Innovation Award is één van de vijf Awards die jaarlijks worden uitgereikt tijdens dit grote wereldwijde evenement. De winnaars worden officieel bekend gemaakt tijdens de ceremonie in Dallas, Verenigde Staten op 7 april 2016. Een prestigieuze nominatie! GreenSeat heeft mede hard gewerkt aan deze tool en is dan ook heel trots om als één van de drie meest innovatieve ideeën van de reisbranche genomineerd te zijn.

 

Confidental Infomation