fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Voordelen van biogas

Mrs GreenSeat LeonieMrs GreenSeat, Leonie Haakshorst heeft in december een nieuw klimaatproject namens Climate Neutral Group van biogas in Tanzania bezocht. Door een GreenSeat te boeken maak jij de distributie en verkoop van biogasinstallaties in Afrika mogelijk, waardoor lokale boeren schoner kunnen koken en minder CO2 uitstoten. Ze heeft zich in Tanzania laten inspireren hoe gezinnen in kleine boerderijen het biogas gebruiken. Zij ontdekte tijdens haar reis zeer verrassende voordelen:

“Ik ben alweer ruim drie weken thuis van mijn reis naar Tanzania, maar nog steeds ben ik er vol van. Wát een land en mooi klimaatproject. Ik heb een aantal gezinnen, die een biovergister hebben, persoonlijk ontmoet en mezelf ondergedompeld in de wereld van biogas door vele kleine boerderijen te bezoeken in uiteenlopende afgelegen gebieden. De lokale mensen hebben mij enorm geïnspireerd. De voordelen van biogas hebben me verbaasd omdat ik deze voor mijn reis eigenlijk niet kende.” Lees haar blog via climateneutralgroup.com >>

Meer weten over het GreenSeat project: Biogas in Afrika >>

Een foto impressie van haar reis:

Confidental Infomation