fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Groen Rijden

Bij SunSC2ny Cars kun jij terecht voor je autohuur. Rondrijden op eigen houtje is leuk, avontuurlijker dan per georganiseerde busreis en bovendien veilig. Bovendien denkt Sunny Cars ook aan ons klimaat door haar kilometers te vergroenen met GreenSeat. Ilse Hage is marketing coördinator bij Sunny Cars en reiziger in hart en nieren. Ze schrijft in haar blog gepassioneerd over groener rijden.

Door: Ilse Hage van Sunny Cars

“2015 was het warmste jaar ooit gemeten. Dat heeft voor- en helaas ook nadelen. Zo valt de wintersport voor veel mensen letterlijk in het water, omdat er geen sneeuw ligt. Steeds meer landen krijgen te maken met extreme weersomstandigheden. En de hooikoorts is wel erg vroeg dit jaar. De natuur is duidelijk van slag. Kunnen wij daar wat aan doen? Ik denk van wel, alle beetjes helpen.”

 

Link naar de blog >>

Confidental Infomation