fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Groener reizen tijdens de klimaattop met SNP

SNP reizenHeb jij je vakantie voor 2016 al geboekt? SNP Reizen heeft een gaaf en duurzaam reisaanbod voor natuurreizen. Tijdens de periode van de klimaattop in Parijs neemt SNP de helft van jouw GreenSeat voor haar rekening. Hiervoor dien je natuurlijk wel de optie ‘compenseer je vlucht’ kiezen.

Of je nou het vliegtuig pakt, de trein neemt of rondtrekt in je eigen auto. Je bent nauwelijks van huis vertrokken of de keuze van vervoersmiddel heeft de impact van je reis al voor het grootste deel bepaald. SNP Natuurreizen kijkt continu naar de meest milieuvriendelijke manieren om van A naar B naar C te reizen. Zo zijn de ‘groene stoelen’ in de trein en is de CO2-compensatie voor de huurauto nagenoeg bij alle reizen inbegrepen. Ook als je via SNP vliegt dan heb je altijd de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van je vliegreis te compenseren via GreenSeat.

Bekijk de bestemmingen >>

Kijk voor meer informatie over SNP en duurzaam reizen >>

Confidental Infomation