fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Een zomer vol reisselfies!

reisselfie150We kijken terug op een prachtige zomer! Afgelopen maanden hebben we veleĀ reisselfies mogen ontvangen vanuit alle delen van de wereld. Een plezier om naar te kijken en goed om te zien dat veel reizigers de CO2-uitstoot van hun reis compenseren. Vorige week heeft de GreenSeat jury alle reisselfies bekeken en de prijzen verloot. Alle deelnemers hebben hier bericht van gekregen.

Top 5 reisselfies

Onze #ReisSelfie actie was een groot succes! We ontvingen selfies vanuit kabelbanen, op de Chinese Muur en van safariā€™s in Sri Lanka. De jury had het zwaar om de leukste vijf eruit te kiezen. Dit zijn ze uiteindelijk geworden:

Top 5 jury - a

Deelnemers

We hebben onder de ingezonden reisselfies 24 prijzen verloot. De winnaars hebben via Facebook een bericht ontvangen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen aan onze actie!

Partners van GreenSeat

Onze reisselfie actie was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de prijzen van onze partners. We willen ze daarom hartelijk bedanken voor hun medewerking!

Logo's reisselfies

Confidental Infomation