fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Groen reizen is niet moeilijk!

wereldbolOf je nu zin hebt in een dagje strand, een wandelvakantie in Europa of reis in Azië afgelopen maanden hebben wij je veel duurzame tips en inspiratie gegeven. Groen reizen is helemaal niet suf of saai. Hopelijk heb je afgelopen zomer en ga je je reis compenseren via GreenSeat. Door jouw compensatie kunnen wij de mensen in Oeganda helpen om veiliger en gezonder te koken met een COOX.

 Groener reizen is makkelijk

Als je een reis duurzamer wilt maken dan kan dat op vele manieren: ga bijvoorbeeld met de trein naar Toscane en neem je fiets mee. Zo kun je ter plaatse al fietsend de omgeving kunt verkennen of huur een mountainbike op Bali en ontdek het landschap eens op een andere wijze. Via onze partner SunnyCars kun je ook een ‘groene’ auto huren!

AUTOVAKANTIE

Dorst tijdens je reisgs dopper

Stop jij elke dag op je reis een plastic
flesje water in je koffer? Je weet eigenlijk wel dat dit niet milieuvriendelijk is, maar je hebt tot nu toe geen praktisch en duurzaam alternatief kunnen vinden? Doe dan mee met onze #ReisSelfie actie en maak kans op een Dopper! In veel landen ter wereld kun je gewoon water uit de kraan drinken. Je kunt dus continu je Dopper bijvullen en hoeft dus geen plastic flesjes te kopen. Dat is nog eens groen reizen!

Met een Dopper steun je de Dopper Foundation die overal ter wereld waterprojecten financiert. Zo draag je dus ook steentje bij aan een groener milieu.

vliegtuigCompenseer je reis in 3 minuten

GreenSeat helpt je graag bij het maken van duurzame reizen. Bij een aantal reisorganisaties, zoals FlyOverHolland, Pin High Golftravel en Anders Reizen, kun je GreenSeats boeken, waardoor je de CO2-uitstoot van jouw reis meteen compenseert. Voor elke andere reis kun je bij GreenSeat je compensatie berekenen. Jouw bijdrage wordt gebruikt voor duurzame energieprojecten waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd én de plaatselijke bevolking wordt geholpen bij het voorzien in een beter levensonderhoud.

onderweg selfieLaatste week #ReisSelfie

Dus ….. laat zien dat groen reizen niet moeilijk is! Compenseer je reis per vliegtuig of auto en reis eens wat vaker te voet of per fiets. Vergeet niet als je aan het reizen bent een selfie te nemen! Post deze op de Facebook pagina van GreenSeat en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van 1 van de 2 Doppers of andere leuke prijzen.

Ga snel naar Facebook!

Confidental Infomation