fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Het belang van goede wandelschoenen voor op vakantie

Alpamayo 06 Jacques Perneel _export_fullEen wandelvakantie is niets zonder goede wandelschoenen. Een verkeerde keuze voor wandelschoenen kan namelijk schade toebrengen aan je voeten, gewrichten en/of pezen. Dit wil je natuurlijk liever voorkomen. Investeer daarom in wandelschoenen waar je jarenlang plezier aan beleeft! Wij leggen je graag uit waarom dit zo belangrijk is.

Diverse wandelschoenen

Wandelschoenen zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de lichte variant voor de normale wandelingen in het bos of op de heide. Stijve wandelschoenen zijn uitstekend geschikt voor het ruige klimwerk, bijvoorbeeld in de bergen van Oostenrijk of Noorwegen. Verder is het belangrijk dat wandelschoenen water- en winddicht zijn. Gelukkig zijn de meeste wandelschoenen dat tegenwoordig. Zo voorkom je koude en natte voeten.

Stevigheid en bescherming van je hiel en enkel

Goede wandelschoenen zorgen voor stevigheid van de hiel en enkel. Je voeten worden daardoor optimaal beschermd en bovendien voorkom je daarmee dat je onverwachts uitglijdt. Blaren horen met goede wandelschoenen tot de verleden tijd. Maar als je op een wandelvakantie gaat, dan kun je altijd voor de zeker een doosjes blarenpleisters meenemen.

Ben je op zoek naar goede wandelschoenen? Laat je dan altijd adviseren in een winkel of webshop die gespecialiseerd is in goede wandelschoenen. Het zou zonde zijn als je al pijn aan je voeten hebt na de eerste kilometers van je wandelvakantie.

Duurzaam op pad

Wist je dat er speciale wandelvakanties te boeken zijn? Anders Reizen is gespecialiseerd in reizen naar wandelbestemming. Neem eens een kijkje op hun website. Je moet dan nog wel naar je bestemming reizen. Hoe je ook reist, doe dit altijd bewust en vergroen als het even kan. Via onze website kun je zien hoeveel CO2 jouw vervoersmiddel uitstoot en dit kun je gelijk compenseren.

_MG_1363_export_full_2

Doe mee met onze #ReisSelfie actie

Wil je kans maken op een reisvouchers ter waarde van € 100,-, mede mogelijk gemaakt door Anders Reizen? Doe dan mee met onze #ReisSelfie actie. Plaats een reis selfie op onze Facebook pagina en maak direct kans op allerlei leuke prijzen. Uiteraard wensen wij je een fijne (wandel)vakantie toe!

TW post - 2

Confidental Infomation