fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Deze 5 duurzame gadgets mogen niet ontbreken in je koffer

checklistBij de voorbereiding van een vakantie is niets handiger dan een checklist. Als duurzame reiziger ga je bewust op reis en compenseer je de CO2-uitstoot van je vervoersmiddel. Naast dat je duurzaam reist bevat je koffer natuurlijk ook duurzame items. In dit blog hebben we 5 duurzame reisgadgets gezet die zeker niet mogen ontbreken in je koffer!

1. WakaWaka oplader

Voor het opladen van je telefoon kun je natuurlijk het stopcontact gebruiken, maar wat is er nu leuker dan zelf stroom opwekken en die gebruiken. Met een WakaWaka is dit mogelijk! Dit is nog eens een duurzame manier van je telefoon opladen! Door een WakaWaka te kopen krijgt iemand die geen licht heeft in een ontwikkelingsland er ook een!

2

2. Biologische zonnebrand

Natuurlijk ontbreekt een tube natuurlijke zonnebrand niet in je koffert. Het voordeel van natuurlijke zonnebrand is dat het filters bevat van mineralen die direct werken. Dit in tegenstelling tot synthetische filters.

zonnebrand2

3. Toilettas van een Britse brandslang

Je tandenborstel, gel en make-up berg je duurzaam op in een toilettas van Elvis & Kresse. Zij gebruiken oude brandslangen en maken hier duurzame tasjes van. Naast toilettassen maken zij nog meer leuke gadgets, neem eens een kijkje op hun website.

toilettas-elvis-en-kresse-binnenkant_3

4. Hamamdoek

Ontspannen op vakantie is natuurlijk erg belangrijk. Een van de dingen die je daarom niet mag vergeten, is natuurlijk een duurzame hamamdoek. De hamamdoek is multifunctioneel en past in elk hoekje van je tas. Wij kunnen je de hamamdoeken van Happy Towels aanbevelen.

Happy Towels in mand

5. Houten zonnebril

Een zonnebril is een goede bescherming voor je ogen tegen het uv-licht van de zon. Met een duurzame zonnebril van Feelwood help je het milieu! Voor iedere verkochte zonnebril planten zij een boom!

1002992_621036417909174_1852082959_n

Compenseer je reis en maak een #ReisSelfie

Als je op reis gaat, is het van belang dat je de CO2-uitstoot van je vakantie zoveel mogelijk compenseert. Dit kan gemakkelijk via onze online calculator. Deze zomer maak je kans op leuke prijzen door mee te doen met onze #ReisSelfie actie. Plaats je reisselfie op de Facebookpagina van GreenSeat en maak direct kans op een leuke prijs, zoals de hamamdoek van Happy Towels!

Confidental Infomation