fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Golffan? Deze 6 banen in Europa moet je gespeeld hebben!

GolfHoewel golfen vroeger altijd werd geassocieerd als sport voor rijke en beroemde mensen, is het tegenwoordig een meer toegankelijke sport geworden voor iedereen. Daarom voor de golffans onder ons hier, zie je zes banen waarop je absoluut moet hebben gespeeld.

De banen liggen door Europa en zijn via diverse vormen van transport te bereiken. Kies bij de vorm van transport bij voorkeur voor het middel welke het minste CO2 uitstoot. Via de GreenSeat calculator kun je eenvoudig de CO2 uitstoot van jouw reis compenseren.

De zes populaire golfbanen

Hieronder staan de 6 golfbanen waarop je gespeeld moet hebben!

1. The Astbury

Een van de beste en meest gewaardeerde golfbanen van Europa is The Astbury in Groot-Brittannië. Deze baan heeft 18 holes en heeft vrijwel alle voorzieningen die je nodig hebt als golfer.

The Astbury

The Astbury | Verenigd Koninkrijk

 

2. Golf De Morfontaine

In Frankrijk heb je ook leuke golfbanen waaronder Golf De Morfontaine. Hier zijn twee golfbanen gevestigd en deze bestaat uit 27 holes. Een echte uitdaging voor de die-hard golffan.

Golf De Morfontaine1

Golf De Morfontaine | Frankrijk

 

3. Costa Navarino

Ook de Costa Navarino in Griekenland wordt als golfbaan hoog aangeschreven. Deze golfbaan heeft eveneens 18 holes.

Costa Navarino | Griekenland

Costa Navarino | Griekenland

 

4. Hamburger Golf-Club

Wil je iets dichter bij huis? Dan is er de Hamburger Golf-Club in Duitsland, met 18 holes en opgericht in 1906. Een prachtige baan met een rijk verleden.

Hamburger Golf Club

Hamburger Golf Club | Duitsland

 

5. Finca Cortesín Golf Club

Ook in Spanje heb je hooggewaardeerde golfbanen zoals de Finca Cortesín Golf Club in Malaga. Ook met 18 holes, een prachtige omgeving en heerlijk weer in de zomer.

Finca Cortesin, 6+5+3

Finca Cortesin | Spanje

 

6. Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

In Bulgarije heb je het Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Naast het golfen kun je daar ook heerlijk tot rust komen en genieten van het strand.

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort | Bulgarije

 

Groen reizen

GrQnOVAgGroen reizen zou perfect samen moeten gaan met fanatiek golfen. Het feit dat golfen zich altijd op het groen afspeelt en een echte natuursport is, helpt hiermee. Golfen geeft ook een prima afleiding en kan je hoofd leegmaken in tijden van stres in onze jachtige maatschappij. Duurzaam reizen past dus perfect bij dergelijke golfuitjes en om rekening te houden met de rest van de wereld.

Pin High Golftravel heeft als reisdochter van ANWB een samenwerkingsverband met GreenSeat. Pin Hight biedt u de mogelijkheid om een groene golfreis te maken. Uw bijdrage komt ten goede aan één van de projecten van GreenSeat.

#ReisSelfie actie

Ga je deze zomer op reis? Maak dan een #ReisSelfie en plaats deze op onze Facebookpagina. Hiermee kun je namelijk geweldige prijzen winnen zoals een reisvoucher t.w.v. €100 – mede mogelijk gemaakt door Pinhigh Golftravel. En wie wil dat nou niet?

Voor meer informatie omtrent Pinhigh Golftravel kun je terecht op hun website.

waardebon

Confidental Infomation