fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Boek je volgende duurzame reis via Sawadee

logo Sawadee_150Ga jij graag op reis, maar vind je het ook belangrijk je steentje bij te dragen aan het tegengaan van de klimaatverandering? Via GreenSeat kun jij de negatieve effecten van jouw reis op de natuur en lokale culturen compenseren. Deze zomer kun je bij GreenSeat zelfs leuke prijzen in de wacht slepen met je vakantiefoto!

Groen op reis met Sawadee

Reisorganisatie Sawadee is één van de eerste en trouwste partners van GreenSeat. Als je bij Sawadee een avontuurlijke reis reserveert, kun je bij boeking aangeven dat je de CO2-uitstoot van je reis wilt compenseren. Tijdens de jaarlijkse Nacht van Sawadee compenseert de reisorganisatie zelfs gratis alle reizen die tijdens deze kortingsactie worden geboekt. Zo maakt Sawadee haar klanten bewust van de negatieve effecten van reizen en de mogelijkheid om deze via GreenSeat te compenseren.

Meer weten over duurzaam toerisme volgens Sawadee.

duurzaam

Hoe werkt GreenSeat?

Reizen, en met name vliegen, is belastend voor het milieu. GreenSeat steunt projecten op het gebied van duurzame energie en besparing, die huishoudens in ontwikkelingslanden toegang bieden tot groene energie. Zo kun je op een eenvoudige en voordelige manier de schadelijke uitstoot van je vliegreis compenseren en sla je met je avontuurlijke groepsreis van Sawadee twee vliegen in één klap: je beleeft een heerlijke, avontuurlijke vakantie en je houdt tegelijkertijd rekening met het milieu en de leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden.

Hoe werkt GreenSeat CO2-compensatie? 

Omslagfoto - Selfie - 5

#ReisSelfie

Als je op reis gaat, maak je waarschijnlijk heel veel foto’s, waar je deze zomer leuke prijzen mee kunt winnen. Gedurende de zomer geeft GreenSeat regelmatig prijzen weg voor de origineelste, leukste of groenste #ReisSelfie. Zo stelt Sawadee deze week een reisvoucher ter waarde van €100 ter beschikking, die jij kunt winnen! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is een groene #ReisSelfie te maken en deze te posten op de Facebookpagina van GreenSeat. Misschien boek jij je volgende reis bij Sawadee wel met korting en natuurlijk vergeet je daarbij niet om je uitstoot te compenseren via GreenSeat!

Meer weten? Ga naar de #ReisSelfie winactie

webvoucher_sawadee3-drakensbergen1

Confidental Infomation