fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Nederlanderse reiziger vraagt industrie Safe the Planet

traveltomorrow150Gisteren werden de resultaten van  het Travel Tomorrow Raport gepresenteerd door de ANVR en Capgemini. Ook GreenSeat was hierbij aanwezig en raakte geïnspireerd door de resultaten.  Zo vertelde Cap Gemini over de trend:

Safe the planet

“People are becoming increasingly aware of environmental issues and are starting to make more conscious decisions to protect the planet. Ongoing climate change will put sustainable development on the global agenda and demand a future-proof solution.”

Mensen worden steeds bewuster van milieu issues en maken steeds meer keuzes voor zaken die onze aarde beschermen. Klimaatverandering maakt dat steeds meer mensen future proof oplossing kiezen. Ook de Nederlandse reiziger hecht meer waarde aan duurzaamheid. Deze reizigers waarderen en zoeken steeds meer duurzame initiatieven.

Hoe bij te dragen als reisorganisatie? 

Klimaatverandering zal in toenemende mate invloed hebben op wereldwijde weersomstandigheden; dit zal dan weer invloed hebben op de populariteit van specifieke reisbestemmingen. Ook natuurrampen hebben impact op de reisbranche. Wat kunnen reisorganisaties hieraan doen?

ecotourism

Ecotoerisme Bied low-impact, kleinschalig alternatieven  aan.

 

renewable energyGebruik hernieuwbare energiebronnen zoals wind en water.

 

 

CSR

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Werk samen en neem deel aan acties die sociale impact hebben buiten de core-business.

 

emission legislationVerminder je CO2-voetafdruk om de impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. En compenseer de rest van je voetafdruk met GreenSeat.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Let’s take a look into the future

Download Travel Tomorrow Report >

Confidental Infomation