fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Handig voor backpackers: lichtgewicht hamamdoek

backpack2 Ga je graag backpacken in het buitenland? Ligt jouw tas vrijwel altijd ingepakt klaar? Geniet je de vrijheid om andere werelddelen te ontdekken? Dan zul je ongetwijfeld weten dat je niet teveel bagage mee kunt nemen en dat je slim moet omgaan met het inpakken van je tas. Een lichtgewicht handdoek is dan ook een verstandige keuze. Deze maand geven wij vijf hamamdoeken weg!

Waarom een lichtgewicht handdoek?

De hamamdoek kun je ook wel zien als een sneldrogende handdoek die uitstekend van pas komt tijdens je reis, waarvan je de CO2 uitstoot natuurlijk hebt gecompenseerd via ons. Een hamamdoek is gemaakt van materiaal dat minder snel vocht opneemt. Dat betekent dat de doek sneller zal drogen en dus ook lichter in gewicht is. Zo hoef je dus niet lang te wachten en kun je snel door naar je volgende bestemming op je reis.

Een hamamdoek is multi-inzetbaar

Juist tijdens het backpacken is een lichtgewicht handdoek een slimme keuze. Je kunt de handdoek snel uitwassen en daarmee voorkom je dat deze gaat stinken bij een vochtig en/of tropisch klimaat. De doek is prima te gebruik als strandlaken als je heerlijk ligt te zonnen! Als je klaar bent met zonnen vouw je hem weer compact op in je tas.

hamamdoek

Neem een hamamdoek mee op vakantie

Ga je binnenkort backpacken? Zorg dan dat je een lichtgewicht handdoek meeneemt in je backpack tas. Vergeet ook niet de CO2 uitstoot van je vlucht te compenseren via de Greenseat calculator!

Ken jij Happy Towels al?

Happy Towels hamamdoeken zijn zachter door bamboegaren, groter dan andere hamamdoeken, en fairtrade geproduceerd. Een groene keuze dus! 

Maak kans op een hamamdoek!

Duurzaam reizen en je reis compenseren zijn de speerpunten van GreenSeat! Een hamamdoek is handig voor op reis. Wij geven deze maand vijf prachtige hamamdoeken van Happy Towels weg. 

Wat moet je doen:

1. Like onze Facebook pagina

2. Ga naar Win een hamamdoek en laat daar je e-mailadres achter om kans te maken!

3. Afwachten tot 6 juli, dan trekken we vijf winnaars!

Confidental Infomation