fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Compenseer de CO2 uitstoot van je zakenreis

Man at the Airport with SuitcaseEen zakenreis is belangrijk, maar vaak ook leuk. Je gaat naar een ander land of een andere stad. Daar ga je natuurlijk heen voor je werk, maar vaak kun je ook nog even genieten van prachtige bezienswaardigheden, weelderige natuur en nieuwe culturen. Een nadeel van de zakenreis met het vliegtuig is dat er veel CO2 wordt uitgestoten. Deze CO2-uitstoot kun je compenseren via Greenseat!

Een duurzame manier van reizen

Een manier om te zorgen voor minder CO2-uitstoot is door een andere manier van reizen te kiezen. Als je bijvoorbeeld naar Frankrijk gaat, kan dit met het vliegtuig. Als deze reis ook met de trein kan dan ben je al veel duurzamer bezig. Een trein stoot namelijk veel minder CO2 uit dan het vliegtuig. Een andere manier van reizen kiezen kan niet altijd. Dit komt bijvoorbeeld doordat er geen andere reismogelijkheden beschikbaar is. Daarom zijn er ook andere manieren om goed te zijn voor het milieu. Zo kun je vliegtuigmaatschappijen vergelijken op de CO2-uitstoot of reizen op een zogenaamde ‘groene stoel’ van Greenseat!

Compenseren voor de CO2-uitstoot

Als een duurzame manier van reizen geen optie is, kun je ook kiezen om de CO2-uitstoot van jouw vervoermiddel te compenseren. Greenseat compenseert alle CO2-uitstoot van de zakenreis door te investeren in duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden. Hierdoor zorg je er dus voor dat ieder huishouden gebruik kan maken van duurzame energie. Door er voor te zorgen dat de hoeveelheid CO2 in de hele wereld gelijk blijft, zorg je ervoor dat de schatten van de natuur bewaard kunnen blijven.

Ga naar CO2 calculator >

Eenvoudig compenseren

Wees dus, ook als bedrijf, duurzaam bezig en compenseer binnen enkele minuten de CO2-uitstoot van je zakenreis via onze calculator! Als bewijs van jouw bijdrage ontvang je tot slot een digitaal certificaat. Vliegen jij en je collega’s regelmatig? Neem dan contact op met de Climate Neutral Group om te kijken hoe je de footprint van jullie organisatie kunt vergroenen.

Confidental Infomation