fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

De Dopper waterfles een duurzame keuze

Dopper nieuwsberichtWanneer je op reis gaat, dan kun je de CO2-uitstoot compenseren via GreenSeat. Eenmaal op je bestemming drink je waarschijnlijk een heleboel water uit waterflesjes. Dit lijkt een erg gezonde keuze, omdat je zo snel voldoende vocht binnenkrijgt en er geen slechte stoffen aan toegevoegd zijn. Toch is verstandig om jezelf vanaf nu af te gaan vragen of je wel echt zo goed bezig bent wanneer je drinkt uit een flesje water. Deze plastic flesjes bevatten namelijk veel schadelijke stoffen.

Dopper: goed voor jou en het milieu
Gelukkig is er een erg goed alternatief, waardoor het hele probleem met schadelijke stoffen en de milieuvervuiling verleden tijd kunnen zijn. Dit is namelijk de Dopper waterfles, die makkelijk schoon te maken is en die zonder problemen hergebruikt kan worden.

Duurzaam reizen
Door geen water uit plastic flesjes te drinken kies je voor een beter milieu. Wist je dat je ook jouw reis kunt compenseren? Via onze CO2-calculator kun je precies uitrekenen hoeveel CO2 jouw vliegreis uitstoot en wat het kost om dit te compenseren. Door jouw reis te compenseren geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Jij reist op een groene stoel met het GreenSeat certificaat als bewijs.

Maak kans op een Dopper!

~ Deze actie is verlopen ~

Duurzaam reizen en je reis compenseren zijn de speerpunten van GreenSeat! De Dopper is handig op reis en je kunt het aantal plasticflesjes verminderen. Wij geven deze maand drie prachtige Doppers weg! Wat moet je doen:

1. Like onze Facebook pagina
2. Ga naar Win een Dopper en laat daar je e-mailadres achter om kans te maken!
3. Afwachten tot 1 juni, dan trekken we een drie winnaars!

Veel succes!

Confidental Infomation