fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Met de auto op vakantie? Compenseer je CO2!

AUTOVAKANTIE-150Ga je dit jaar met de auto op vakantie, maar wil je ook aan het milieu denken? Vergroen dan je autokilometers en draag bij aan een lagere CO2-uitstoot wereldwijd. Dure investeringen zijn hiervoor niet nodig. GreenSeat geeft je namelijk de mogelijkheid om duurzaam te reizen in enkele eenvoudige stappen.

Hoe werkt GreenSeat?
Iedereen die met het openbaar vervoer, de auto of het vliegtuig reist, stoot CO2 uit. Natuurlijk kan je voor de groenste vorm van reizen kiezen, maar soms is dit niet praktisch. Dan biedt GreenSeat de uitkomst. Ongeacht het vervoersmiddel dat je kiest, kan je toch bijdragen aan een duurzamere wereld. Door jouw reis te compenseren, geef je GreenSeat de financiële middelen om te investeren in duurzame projecten in ontwikkelingslanden.

Duurzame projecten verlagen de CO2-uitstoot
GreenSeat investeert in diverse projecten. Denk hierbij aan windmolens, biovergisters en houtskoolovens. Op deze manier geef je mensen in armere landen toegang tot duurzame energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu, ook de levensomstandigheden van deze mensen gaan erop vooruit. Zo kan ook jij bijdragen aan een schonere wereld. Om daadwerkelijk te kunnen garanderen dat jouw gecompenseerde uitstoot leidt tot minder CO2, worden de resultaten van alle projecten nauwkeurig bijgehouden.

logo SC

Huur jij jouw auto deze zomer?
Tijdens je vakantie in een huurauto jouw bestemming(en) ontdekken is natuurlijk heerlijk. Sunny Cars werkt samen met GreenSeat om groener rijden mogelijk te maken. Door de CO2-uitstoot van jouw huurauto te compenseren, geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie.

Boek gemakkelijk CO2-compensatie bij Sunny Cars!

Jouw autovakantie compenseren is simpel
auto icoonBijdragen aan deze duurzame manier van reizen is eenvoudig. Je hoeft enkel jouw reisgegevens in te voeren op de website. Selecteer op onze website de auto als vervoersmiddel, vermeld het brandstofverbruik van jouw auto en vul het aantal kilometers in. Het systeem berekent vervolgens de CO2-uitstoot en het bijbehorende compensatiebedrag. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afrekenen.

GreenSeat investeert dit bedrag in groene projecten en geeft jou zo de mogelijkheid om bij te dragen aan een duurzame wereld. Als bewijs van jouw bijdrage ontvang je tot slot een digitaal certificaat. Jij doet toch ook mee?

 

Confidental Infomation