fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

29 mei: De Nacht van Sawadee

sawadeeOp vrijdag 29 mei organiseert Sawadee voor het vierde jaar op rij de Nacht van Sawadee. Jij kunt van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts op de Sawadee website meedoen met de acties van schitterende bestemmingen over de hele wereld en kans maken op bijzondere prijzen! Bovendien ontvang jij een gratis GreenSeat!

Bezoek de website op 29 mei om mee te doen!

Reizen per vliegtuig creëert wereldwijd welvaart en banen, maar helaas produceert het ook CO2-uitstoot. Daarom biedt Sawadee haar reizigers de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van hun reis te compenseren. Tijdens de Nacht van Sawadee ontvang jij een gratis GreenSeat CO2-compensatie van jouw vlucht!

Informatiemiddag
Ook kun jij je gratis aanmelden voor de informatiemiddag van Sawadee, met reispresentaties van prachtige bestemmingen. Daarnaast kun je meedoen aan een stadswandeling of fietstocht door Amsterdam.

Ga naar De Nacht van Sawadee >

De Nacht van Sawadee wordt mede mogelijk gemaakt door: GreenSeat

Confidental Infomation