fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Moederdag tip

Groenrijdenco2neutraal150

Zondag 10 mei is het Moederdag. Leen jij de auto van je moeder wel eens? Wat dacht je ervan dit te compenseren door haar auto een jaar lang te vergroenen met GreenSeat?

Vergroen je auto kilometers
Vergroen nu je auto voor een jaar en ontvang een gratis autosticker van GreenSeat!ik rijdco2neutraal

Volgens het CBS rijden we gemiddeld 13.300 kilometer per jaar. Hoeveel brandstof een auto verbruikt hangt af van het soort auto waarin je rijdt én van je rijstijl. Door zuinig te rijden verbruik je minder brandstof. Daarmee voorkom je veel uitstoot van CO2.

Wanneer jouw auto door elektriciteit van eigen zonnepanelen wordt aangedreven, rij je bijna klimaatneutraal. Hiervoor heb je 16 zonnepanelen in een goed georiënteerde positie nodig. Heb je die niet? Dan kun je jouw kilometers via GreenSeat vergroenen! Voor € 15,00 compenseer je 10.000 km per jaar.

Compenseer nu je autokilometers >

Confidental Infomation