fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Waarom reis ik CO2-neutraal?

Mrs GreenSeat LeonieIk geniet van reizen. Natuurlijk probeer ik daarin “groene” keuzes te maken. Is de bestemming op duurzaam gebied de moeite waard? Creëert de reisorganisatie maatschappelijke waarde voor de lokale bevolking? Maar ook let ik, net zoals thuis, op mijn eigen gedrag door het hergebruiken van plastic flesjes en handdoeken. Dat vind ik logisch. Dan nog heeft mijn reis naar de bestemming vaak de grootste CO2 -uitstoot.Ik realiseer me dat ik met mijn reis het klimaat verder onder druk zet. Maar reizen die geen CO2-uitstoot veroorzaken moeten nog ontwikkeld worden. Op dit moment is de meest praktische oplossing om de uitstoot te compenseren met GreenSeat. Het is een kleine handeling, met een groot verschil. Niet alleen is mijn klimaatimpact daarmee verminderd, ook help ik op deze manier bewoners in India aan windenergie, in Cambodja aan de biogas en in Oeganda aan efficiënte kooktoestellen.

Jij kunt je steentje bijdragen door CO2-neutraal te reizen met GreenSeat.

Het boeken van een GreenSeat is de meest doeltreffende manier om CO2-neutraal te reizen. En de goedkoopste! Tenzij je thuis blijft natuurlijk…

Hartelijke groene groet,

Mrs GreenSeat
Leonie Haakshorst

Confidental Infomation