fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Een derde boekers bij Treinreiswinkel kiest voor CO₂-compensatie

GreenSeat, de organisatie die reizigers in staat stelt om de CO₂-uitstoot van hun reis te compenseren met duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden, blijkt populair onder treinreizigers die hun reis via Treinreiswinkel boeken. Een derde (32,9%) van hen kiest voor een groene treinreis.

Treinreiswinkel is een specialist op het gebied van treintickets, treinrondreizen en treinvakanties. Klanten die losse treintickets boeken via de website, krijgen de optie om de CO₂-uitstoot van de treinreis te compenseren via GreenSeat voor een additionele bijdrage van € 0,50 per enkele reis. De rondreizen die Treinreiswinkel aanbiedt, zijn al automatisch inclusief GreenSeat CO₂-compensatie.

Vitas Kersbergen, Sales & Marketing Manager van GreenSeat, in een reactie: “Treinreiswinkel is één van onze 50 partners binnen de reiswereld en we zijn natuurlijk blij om te horen dat zo veel van hun klanten de extra service waarderen en net als wij het belang van duurzaam reizen inzien. De eigen bijdrage voor reizigers is laag, maar de impact groot. Hiermee dragen reizigers namelijk zelf bij aan het tegengaan van klimaatverandering door direct te investeren in duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden als Cambodja en India. Dankzij deze projecten verbeteren bovendien de leefomstandigheden van vele lokale huishoudens door toegang tot schone energie.

In 2015 willen wij graag één miljoen reizigers bereiken en helpen om groener op reis te gaan.”

Confidental Infomation