fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

De Dag van de Duurzaamheid 10-10

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober bruist het in heel Nederland van de duurzame activiteiten. Zo ook bij GreenSeat, want groener reizen is de toekomst! Reis dus met ons mee en maak kans op een Dopper waterfles!

Ben je afgelopen zomer op vakantie geweest, maar jouw GreenSeat CO2-compensatie vergeten? Of ben je al bezig om de wintersport of winterzonreis te boeken? Wij hebben 5 red dot design award winning Dopper waterflessen te vergeven aan iedereen die tot en met de dag van de duurzaamheid zijn CO2 uitstoot compenseert via GreenSeat! Ga naar de actiepagina en doe mee.

De dag van de duurzaamheid
“Op de Dag van de Duurzaamheid laten we met alle deelnemers zien hoe duurzaamheid past in het
dagelijks leven”, zegt Urgenda-directeur Marjan Minnesma. “Het is tijd om te veranderen. Met slinkende grondstofvoorraden en een steeds sneller veranderend klimaat, is het noodzakelijk een nieuwe circulaire economie op te bouwen gebaseerd op duurzame energie en groene grondstoffen. Een economie waarin we meer delen en samenwerken én een goed leven hebben!” Dat klinkt al muziek in de oren. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.dagvandeduurzaamheid.nl of klik hiernaast op het logo.

Meer over de dopper
Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd (uiteraard ism met GreenSeat & Climate Neutral Group), is vrij van BPA en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Reis dus groen naar de actiepagina en compenseer in 3 simpele stappen de CO2uitstoot van jouw reis. Je geeft huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie en maakt zelf automatisch kans op een Dopper waterfles!

Confidental Infomation