fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

GreenSeat genomineerd voor Travvies Award

GreenSeat is als enige groene doel genomineerd voor een Travvies Award. Net als de afgelopen jaren organiseert StedenTripper.com ook in 2013 weer de Travvies Reiswebsite Awards, dé publieksprijs voor Nederlandstalige reiswebsites. Draag jij ons concept van groener reizen een warm hart toe? Stem dan op ons via www.travvies.com!

De Travvies zijn bedoeld om inspirerende, fraai vormgegeven, handige of gewoon unieke, Nederlandstalige reiswebsites in het zonnetje te zetten. Het gaat dus om de inhoud. GreenSeat is trots op deze nominatie en we zien het als een erkenning voor ons harde werk om groener reizen en CO2-compensatie door middel van duurzame energieprojecten bij een breder publiek bekend te maken.

Dit jaar zijn er 130 genomineerden, verdeeld over elf categorieën. Bij gebrek aan een beter passende categorie zijn we als niet-commerciële organisatie ingedeeld in de categorie commercieel.

Stemmen kan tot en met 7 juni 2013 via www.travvies.com

Confidental Infomation