fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Veel aandacht voor duurzaamheid

Deze maand is het thema ‘duurzaamheid’ volop in de aandacht. Dankzij de ‘Dag van de Duurzaamheid’ op10/10 jl. én de publicatie van de Duurzame 100 in Trouw, werden we allemaal weer even herinnerd aan het feit dat duurzaamheid wel degelijk een grote rol speelt in onze samenleving. Maar eigenlijk zou duurzaamheid altijd in de aandacht moeten zijn…

Groener is hipper

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar het is een onderdeel van onze samenleving geworden. Waar we erg blij mee zijn, is het feit dat het imago van duurzaamheid tegenwoordig helemaal niet meer stoffig is. Als je duurzaam bezig bent, ben je van deze tijd.

De duurzame 100 en Dag van de Duurzaamheid

Dat bewijzen o.a. koningin Beatrix en Diederik Samsom, die volgens Trouw tot de 100 meest duurzame personen van Nederland in 2012 behoren. Ieder jaar publiceert Trouw de Duurzame 100. In deze lijst komen mensen die zich in een jaar tijd daadwerkelijk iets hebben bereikt op het gebied van duurzaamheid. Weten wie er op 1 staat? Check het hier!

Tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober hebben weer vele particulieren, bedrijven en overheden allerlei verschillende duurzame activiteiten georganiseerd. Hiermee willen ze laten zien dat al door al deze duizenden initiatieven er wel degelijk verschil wordt gemaakt. Nederland wordt steeds duurzamer en groener, maar wij van GreenSeat vinden dat er nog wel wat stappen gezet moeten worden.

Confidental Infomation