fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Met een TukTuk naar Portugal

Groen reizen is voor iedereen mogelijk en met een beetje inspiratie kan iedereen op eigen wijze duurzaam reizen. Een goede inspiratiebron vinden wij reisjournaliste Aranka van der Pol. Zij reist op dit moment met een elektrische TukTuk van Amsterdam naar Portugal. Tijdens haar tocht doet zij verslag van al haar belevenissen en wil zo aandacht vragen voor duurzaam reizen.

Duurzaam avontuur

Samen met haar hond Ki begon Aranka op 21 augustus aan haar tocht. Gedurende 3 maanden reist ze met een azuurblauwe elektrische TukTuk langs de westkust van Nederland via Belgie, Frankrijk en Spanje naar Portugal. Onderweg zoekt zij naar groene adresjes en interviewt politici, journalisten, wijnboeren en hoteleigenaren over duurzaamheid. Alle artikelen, video’s en weblogs van dit avontuur zijn te vinden op de website Travel2Share.com.

Reizen in de toekomst

Op vakantie gaan is leuk en ontspannend, maar tegelijkertijd zal toerisme over 40 jaar even vervuilend zijn als de rest van de alle industrieën bij elkaar. Daarom is het van belang dat meer mensen groener gaan reizen. Het initiatief van Aranka vinden wij natuurlijk fantastisch en daarom sponsoren wij Aranka’s tuktuk-avontuur. Wij hopen dat haar reis nog meer reizigers aanspoort om ook groen te gaan reizen.

Confidental Infomation