fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

De wel groen, maar niet gek deal

Net op vakantie geweest? Compenseer snel de CO2-uitstoot en ontvang 15% korting op de collectie van Nukuhiva, de kledingwinkel van Floortje Dessing. Nukuhiva verkoopt hippe, stijlvolle en duurzame kleding. Nukuhiva kiest bewust voor fair trade en modelabels die produceren met respect voor mens en natuur.

Hoe krijg ik de 15 % korting?

1. Compenseer de uitstoot van jouw via onze online calculator
2. Voer de volgende actiecode in: FloortjeGS
3. Ontvang de kortingsbon, samen met je certificaat, digitaal via de mail

Floortje Dessing

Als reispresentatrice reist Floortje Dessing de hele wereld rond. Tijdens haar reizen kwam Floortje veel armoede en onrecht tegen. Daarnaast veroorzaakt reizen ook een hoop CO2-uitstoot. Dit alles zette Floortje aan het denken over hoe ze een bijdrage kon leveren aan een betere wereld. Daarom besloot Floortje in 2003 ambassadeur te worden van Max Havelaar, een stichting die zich inzet voor eerlijke wereldwijde handel ten gunste van boeren in ontwikkelingslanden.

Nukuhiva

Naast zich in te zetten voor eerlijke handel via Max Havelaar, opende ze in 2006 haar eerste fairtrade kledingzaak, genaamd Nukuhiva. Met deze kledingzaak hoopt Floorte een groot publiek kennis te laten maken met het fenomeen ‘eerlijke kleding’. Inmiddels zijn er drie filialen, één in Amsterdam, Utrecht en Haarlem.
Klik hier om meer te weten over Nukuhiva (link naar nukuhiva.nl)

Floortje en GreenSeat

Floortje zet zich niet alleen in voor eerlijke handel en fairtrade kleding, maar ze tijdens al haar reizen voor het programma ‘3 op reis’ altijd op een groene stoel via GreenSeat. “Reizen kan zorgen voor een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om deze uitstoot te compenseren.”, aldus Floortje. Inmiddels promoot Floortje ook het initiatief van GreenSeat. Hiermee hopen we nog meer reizigers te enthousiasmeren om ook groener te reizen.

Adres Nukuhiva

U bent van harte welkom bij Nukuhiva in Haarlem, Utrecht of Amsterdam.

Nukuhiva Amsterdam
Haarlemmerstraat 36, 1013 ES
+31 (0)20-4209483
Amsterdam@nukuhiva.nl

Nukuhiva Utrecht
Zadelstraat 36, 3511 LV
+31 (0)30-2316738
utrecht@nukuhiva.nl

Nukuhiva Haarlem
Anegang 24. 2011 HS
+31 (0)23-5516410
haarlem@nukuhiva.nl

Confidental Infomation