fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

10/10 De Dag van de Duurzaamheid

Vandaag (10/10) is de Dag van de Duurzaamheid. Het is een dag waarop zowel particulieren, bedrijven als overheden duurzame activiteiten organiseren.  De Dag van de Duurzaamheid laat zien dat er al duizenden duurzaamheidsinitiatieven zijn in Nederland, die samen wel degelijk verschil maken.  GreenSeat reizigers maken bijvoorbeeld ook een verschil door groener te reizen. GreenSeat draagt dit initiatief een warm hart toe en wil jou ook aansporen om in te haken!


Voor iedereen die zich in wil zetten voor een betere wereld!
De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken. Na drie succesvolle edities is ook dit jaar besloten dit initiatief voort te zetten. De Dag van de Duurzaamheid is er voor iedereen die het belangrijk vindt in een prettige, mooie en schone samenleving te leven en zich wil inzetten voor een betere wereld.

Haak ook in!
Als het vandaag niet meer lukt om in te haken, heeft dit jaar nog 364 andere dagen waarop jij je ook in kunt zetten voor duurzaamheid. Kijk bijvoorbeeld de volgende keer als je gaat reizen naar een groener vervoersmiddel. Met de trein is namelijk vaak net zo relaxed als de auto én het is minder schadelijk voor het klimaat. Een kleine moeite, maar wel een stap in de goede richting!

Meer weten?
Wil je meer weten over de Dag van de Duurzaamheid? Kijk dan op de website!

 

Confidental Infomation