fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Win groene reis naar Glasgow met Ferry Corsten

 
Utrecht, 21-02-2012

Ferry Corsten, een van ’s werelds populairste DJ’s, compenseert de volledige CO2-uitstoot van zijn vliegkilometers via GreenSeat. Om groener reizen in de spotlight te zetten startte GreenSeat deze maand de Boek Groen, Win Groen campagne. Wie tot en met maart een GreenSeat boekt bij een van deelnemende reispartners reist niet alleen duurzaam, maar maakt bovendien kans op mooie, groene reizen. Als GreenSeat ambassadeur doet Ferry Corsten hier nog een schepje bovenop. Samen met Cheaptickets.nl stelt hij extra prijzen beschikbaar, waaronder een weekend naar Glasgow inclusief kaartjes voor zijn nieuwste show Full on Ferry.

Deelnemen is simpel: boek in februari of maart een ticket via Cheaptickets.nl en kies in stap 3 voor een GreenSeat. Zo compenseer je, net als Ferry Corsten, de CO2-uitstoot van jouw reis en maak je automatisch kans op de prijzen. Naast het weekend Glasgow stelt de DJ 10x 2 toegangskaarten voor Full on Ferry in de Matrixx beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.cheaptickets.nl en klik op de Boek Groen, Win Groen banner.

Confidental Infomation