fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Sunny Cars: ‘Groene Dag’ met GreenSeat

Utrecht, 29-02-2012
Vandaag gaat Sunny Cars volledig groen

Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft, in samenwerking met 13 partners binnen de reisindustrie, sinds 1 november 2009 ruim 25.000 huurauto’s klimaatneutraal gemaakt via GreenSeat. Om deze mijlpaal te vieren, introduceert Sunny Cars een groene dag op 29 februari. Voor alle huurauto’s die op deze dag worden geboekt, wordt automatisch de CO2 -uitstoot gecompenseerd op kosten van Sunny Cars.

Aansluitend op de groene dag, neemt Sunny Cars deel aan de Boek Groen, Win Groen actiemaand van GreenSeat. Gedurende de hele maand maart maken alle boekers van een klimaatneutrale huurauto kans op het winnen van mooie, groene reizen. Alle Sunny Cars huurauto’s die dan geboekt worden via reisbureaus Internoord Groningen, Internatuur, Fox Vakanties en ATPi  dingen automatisch mee. Ook boekingen via ANVR reisbureaus of de website www.sunnycars.nl, die vervolgens via GreenSeat klimaatneutraal gemaakt worden, maken kans op de prijzen. 

Hans Knottnerus, over het groene initiatief: “Als marktleider in
 autohuurbemiddeling leveren wij graag een bijdrage aan het opruimen van de CO2-uitstoot. Via de GreenSeat organisatie geven wij met onze bijdrage huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Het feit dat wij op deze manier al meer dan 25.000 huurauto’s klimaatneutraal hebben gemaakt, is een geweldig resultaat. In 29 februari zien wij als ‘extra’ dag een uitgelezen kans om ook nog iets extra’s te doen. Met de introductie van deze groene dag en de aansluitende actiemaand hopen we nog meer van onze partners en klanten te overtuigen van het belang van CO2 compensatie”, aldus Knottnerus.

Confidental Infomation