fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Winnaar groen weekendje weg naar Parijs bekend!

Sinds juni 2011 heeft GreenSeat een nieuwe website. Ter introductie daarvan organiseerde GreenSeat een actie om een groen weekendje weg naar Parijs  te winnen.

Een groen weekendje weg naar Parijs daar hadden veel mensen zin in! De reacties stroomden binnen. Van de vele deelnemers is dhr. N. van Veldhoven de winnaar geworden. Van harte gefeliciteerd!  Dhr. Van Veldhoven was erg blij met zijn prijs en stuurde ons een foto van hem samen met zijn zoontje Jan. Jan en zijn broertje Loek mogen samen bij opa en oma gaan logeren als zijn vader en moeder naar Parijs zijn! Dankzij GreenSeat en reispartner Weekendjeweg.nl reizen zij dus binnenkort met de trein, het duurzaamste vervoersmiddel op deze route, naar Parijs. GreenSeat zorgt natuurlijk dat de overgebleven 63,6 kg CO2-uistoot wordt gecompenseerd door huishoudens in ontwikkelingslanden toegang te geven tot duurzame energie. Zo wordt klimaatverandering tegengegaan en zorgen we voor een verbetering van de leefomstandigheden van de lokale families.

Het boeken van een GreenSeat is mogelijk via GreenSeat.com. Jij maakt het mogelijk!

Dhr. N. van Veldhoven met zijn zoontje Jan. Gefeliciteerd!

Confidental Infomation