fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Nu ook een Miss. Green bij Jan Doets America Tours

Naast Mr. America #1 en Mrs. Canada is er nu ook een Miss Green bij Jan Doets America Tours. Sabine van der Kolff  (Jan Doets) heeft donderdag 28 april van Vitas Kersbergen (GreenSeat) een groene pluim ontvangen. Sabine heeft namelijk de meeste GreenSeat stoelen verkocht,  daarmee mag zij zich vanaf vandaag Miss Green van Jan Doets America Tours noemen!
Maar groener worden doe je natuurlijk nooit alleen, dus ook de rest van het kantoor werd door GreenSeat getrakteerd op taart. In 2010 hebben weer veel klanten van Jan Doets gekozen om met GreenSeat de uitstoot van camperstoelen en vliegstoelen te compenseren. De gecompenseerde uitstoot was vergelijkbaar met de uitstoot van 3,500 auto’s die een jaarlang in Nederland rondrijden. Het geld gaat naar duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden die voor minder CO2 en meer ontwikkeling zorgen, bijvoorbeeld een kleinschalige waterkrachtproject in Sulawesi. De lokale bevolking profiteert daar van extra werkgelegenheid en een betere infrastructuur.
Jan Doets biedt al jaren GreenTrips aan, mooie reizen met hetzelfde comfort  als normale Jan Doets reizen maar dan groen. Met GreenTrips staat groen reizen niet meer voor minder, maar voor meer beleving. Iets om trots op te zijn, daarom feliciteert GreenSeat Jan Doets America Tours en specifiek Miss Green Sabine!

 

Confidental Infomation