fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

GreenSeat: vernieuwd, verbeterd en klaar voor meer groene reizigers!

GreenSeat: vernieuwd, verbeterd en klaar voor meer groene reizigers!

GreenSeat heeft de afgelopen jaren veel bereikt, samen met haar vele partners! Daar zijn we trots op. Tegelijkertijd leefde bij GreenSeat de overtuiging dat er nog veel meer mogelijk is. Daarom is GreenSeat nu vernieuwd: het verhaal is simpeler en de diensten zijn uitgebreid, zo verwachten wij een groter aantal reizigers aan te spreken.

 

Een simpel verhaal
Reizigers hebben in de afgelopen jaren vele mooie en diverse projecten gesteund ter compensatie van hun reiskilometers. Om de communicatie over GreenSeat te versimpelen is er voor gekozen om met een beperkter aantal projecten te gaan werken. Ook het effect van de projecten is duidelijker. Vanaf nu geven reizigers door de CO2-uitstoot van hun reis te compenseren, huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie.  Dit  zorgt voor minder CO2 in de lucht (of uitstoot) en is tegelijkertijd een vooruitgang voor de lokale huishoudens. Een duidelijk en simpel verhaal.

Diensten uitgebreid
Ooit gestart met het compenseren van vliegreizen biedt GreenSeat ondertussen ook de mogelijkheid voor diverse andere vervoersmiddelen aan, zoals auto’s, bussen en de trein. Daarnaast wil GreenSeat de reiziger helpen de groenste keuze te maken; welke alternatieve vervoersmiddelen zijn er? En wat betekent dat aan verschil in CO2-uitstoot? Door te kiezen voor het groenste vervoersmiddel wordt reizen duurzamer.

Jij maakt het mogelijk
GreenSeat heeft al veel mogelijk gemaakt, namelijk vele prachtige projecten in ontwikkelingslanden. Het besef dat  dit alleen maar gelukt is door de mooie samenwerkingen en natuurlijk de reiziger zelf heeft ons gebracht tot de nieuwe slogan: GreenSeat, Jij maakt het mogelijk.

Deze drie kanten van GreenSeat worden met de nieuwe huisstijl goed naar voren gebracht. GreenSeat is nu dus compleet vernieuwd en maakt hiermee de next step naar een veel groter publiek, samen met u.

Kijk op GreenSeat.nl om kennis te maken met het vernieuwde GreenSeat.

Confidental Infomation