fbpx
 
Bevindt zich onderaan de pagina!

Maak je keuze

Sunny Cars en Joker-reizen starten klimaatneutrale samenwerking

Internationaal bemiddelaar in huurauto’s Sunny Cars gaat een klimaatneutrale samenwerking aan met de Belgische touroperator Joker. Klanten van Joker die een huurauto boeken, reizen vanaf nu duurzaam op de weg. Bij elke geboekte huurauto wordt standaard de CO2-uitstoot gecompenseerd via GreenSeat die het bedrag dan verder investeert in klimaatprojecten op het gebied van windmolenparken, waterkrachtcentrales, zonnepanelen, biogas- en compostprojecten.

 

Joker is de eerste Belgische partner waarmee Sunny Cars op klimaatneutrale wijze samenwerkt. Eerder ging Sunny Cars ook al soortgelijke samenwerkingen aan in Nederland. Het aanbieden van klimaatneutrale autohuur past volgens Luc Callewaert, algemeen directeur bij Joker, perfect in de bedrijfsfilosofie van Joker. “Al onze reizen zijn duurzaam ingericht en ook op onze kantoren werken wij zo groen mogelijk.”

Het besef dat iedereen kan bijdragen aan het klimaat is de laatste jaren enorm aan het groeien. Samenwerkingen zoals deze zijn daar nog maar eens het bewijs van. Joker en Sunny Cars nemen de extra kosten voor de compensatie volledig voor hun rekening. De klant merkt er dus niets van.

Confidental Infomation